Kövess minket Facebook-on is!

Gyártók


Termékajánló
Apotéka » Webáruház » Gyógyhatású készítmények » MOTTO fájdalomcsillapító tapasz 2db

NyomtatásE-mail
Mosó Maci mosódiója 250grMOTTO reumatapasz 2db

MOTTO fájdalomcsillapító tapasz 2db

Ár: 695 Ft


Mikroelektromos mûködésû fájdalomcsillapító, izomgörcsoldó tapasz. Nedvesség (veríték) hatására gyenge egyenáramot létesít a bõrön, mely áram az izmot ellazítja, a görcsöt megszünteti. A fájdalmat gyorsan enyhíti, illetve elmulasztja.

Mellékhatás nélküli, drogmentes. A felragasztott tapasz 10 napig mûködõképes.

A megbontott csomag tartalma legalább 6 hónapig mûködõképes.

Az 1992. évi Bruexellesi Szabadalmi Világkiállítás aranyéremmel kitüntetett találmánya.

A csomagban található tapasz elsõsorban akut fájdalmak kezelésére szolgál, így jó hatása van fejfájás, menstruációs görcs, sportsérülések stb. esetén.

Használata: a fájdalom helyére, tiszta, száraz bõrre 3-5 cm-es csíkot ragasszunk fel. Egyidejûleg több helyen is viselhetõ, a gerincen található idegkilépõ helyekre (lapockák közé és az utolsó csigolyára) is ajánlott felhelyezni, ha az egész kar vagy láb fáj. Rászorított kezünkkel melegítsük fel pár másodpercig a felragasztott tapaszt, hogy jól felragadjon és a mûködés hamar beinduljon. 1-10 napig viseljük, ha a fájdalom nem szûnik, csak enyhül, cseréljük és használjuk tovább.

A tapasz vízálló, lehet vele tisztálkodni, az erõs dörzsölését kerüljük. Az alapanyag bõrbarát. A tapasz egyszer használatos és nyílt sebre nem alkalmazható! A használat során elõfordulhat a ragasztóanyaggal szembeni allergiás reakció, ami a bõr pirulásával, viszketéssel jár. Ez esetben távolítsuk el a tapaszt és ne használjuk!A Gyártó termékei


 

Bankkártyás fizetési megoldás! Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express

Bankkártyás fizetési megoldás!

Kosár


A bevásárlókosara jelenleg üres.
   

Hírek
Hírlevél
Név:*
E-mail cím:*